WELKOM BIJ MULTIFUNCTIONEEL CENTRUM SIO!

Multifunctioneel Centrum SIO, dé locatie met oplossingen voor wijkactiviteiten, onderwijsinstellingen en de zakelijke markt.

Denk daarbij aan uw Vergadering, Cursus, Training, Teamoverleg, Brainstormsessie, Expositie, Workshop, Netwerkbijeenkomst, Lezing, Bedrijfspresentatie, Toneelvoorstelling, Uitvaart, Voorlichtingsbijeenkomst, Boekpresentatie, Informatiemarkt, Personeelsbijeenkomst/–jubileum, Receptie, Verjaardagsfeest, Familiereünie…

maar natuurlijk ook voor een Lunch, Snacks, IJs of een Borrel & Bites Arrangement.

Eigenlijk te veel om op te noemen, er is altijd een passende oplossing!  Kijk gerust verder op onze website en maak een afspraak voor de mogelijkheden van onze arrangementen in zalen van 4 tot 400 personen.  

                                         “Gastvrij, Professioneel en Betrokken.”

Vergadering, training of event? SIO heeft diverse mogelijkheden, voor groepen van 4 tot 400 personen. Natuurlijk beschikken al onze zalen over wifi en een beamer (HDMI), maar persoonlijke aandacht en onze uitstekend verzorgde catering maken uw dag compleet. En: parkeren is bij ons geen probleem!

Grand café SIO combineert lekker eten en drinken met een fijne sfeer. De krant lezen aan onze stamtafel, een biljartje leggen, een Italiaanse cappuccino of een speciaal biertje van de tap? Bij ons voelt u zich thuis. Vraagt u vooral naar onze menukaart!

De frites van snackbar SIO zijn wereldberoemd in Zwolle-Zuid. Maar niet alleen krokant gebakken patat, we hebben ook een uitgebreid assortiment snacks, frisdrank, softijs en milkshakes. Trouwens, onze verpakkingen zijn ecovriendelijk. Dat eet nèt even lekkerder!

Nieuws

Alle nieuws
04 maart 2024

In Multifunctioneel Centrum SIO was op 27 februari een prachtige culturele avond georganiseerd met de korte indrukwekkende documentaire ‘Leven op zijn kop’, een ‘Armeense dans‘ en een nagesprek tussen regisseur Barbara de Baare en Gor Khatchikyan.

28 februari 2024

Multifunctioneel Centrum SIO zoekt een Allround Horecamedewerker voor 24 tot 32 uur per week. In het huis aan huisblad “De Swollenaer” is onderstaande advertentie geplaatst. Een uitgebreide beschrijving van de vacature valt te lezen via de blauwe button [SIO VACATURES] Help jij ons mee met het...

05 februari 2024

Op zaterdag 3 februari was Multifunctioneel Centrum SIO gastlocatie tijdens de Algemene Ledenvergadering van "De Hollandsche Molen". De Hollandsche Molen zet zich als belangenvereniging al sinds 1923 in voor het voortbestaan, malend en draaiend houden van de wind- en watermolens van Nederland.