Professioneel in gastvrijheid

Nieuws

Zwolle – Na ruim twee maanden verbouwing is het wijkcentrum SIO in Oud-Ittersum weer open. Het horecagedeelte van het multifunctioneel centrum is helemaal gerestyled van een gedateerd bruin café tot een stijlvol grand café. Ook de snackbar die in het centrum zit is vernieuwd. Vrijdagmiddag werd het nieuwe SIO officieel geopend door wijkwethouder Michiel van Willigen. Het wijkcentrum kan daarmee weer vele jaren vooruit.

Op vrijdag 12 oktober vond de heropening van Wijkcentrum SIO plaats. Op 3 juli was het wijkcentrum dicht gegaan, zodat de snackbar in twee maanden tijd ingrijpend verbouwd en gemoderniseerd kon worden. Er is een flink stuk bijgebouwd, zodat er meer ruimte is voor zowel bezoekers als voor de keuken en de opslag. Vanaf begin september konden de gasten weer in Grand Café SIO terecht voor hun hapje en hun drankje. Ook de wijkkrant was welkom om een kijkje achter de schermen te nemen.

Een half miljoen euro armer, maar een modern grand café rijker. Wijkcentrum SIO in Zwolle-Zuid heeft een nieuwe smoel waarmee het zich een broertje van Van der Valk voelt.