Professioneel in gastvrijheid

zaalverhuur

Zalen

plattegrond sio zaalverhuur zwolleplattegrond zaalverhuurIn de zalen van SIO Zwolle heten we u graag van harte welkom voor een vergadering, training, workshop, beurs of een andere gelegenheid. Onze zalen zijn geschikt voor groepen van 4 tot ong. 400 personen. In overleg met u kunnen we de zaal inrichten zoals u dit wilt. Met eventueel een beamer, flipover of geluidsversterking. Ook is er uitstekende wifi verbinding beschikbaar in SIO.

Wij kunnen uw dag compleet maken door d.m.v. vers afgebakken koek bij de koffie, een heerlijk lunch, een hapje en een drankje na uw bijeenkomst of een plateservice. Vraag gerust naar onze mogelijkheden.

SIO Zwolle is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en blinden en slechtzienden.

Op onze huurovereenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing

Zaal 2 kan SIO Zwolle inrichten zoals u dat wenst

  • In U-vorm is er plaats voor circa 40 personen.
  • In theateropstelling is er plaats voor circa 150 personen.
  • In cabaret-opstelling is er plaats voor circa 120 personen.


Deze zaal is uitstekend geschikt voor het geven van een presentatie, een vergadering, een concert of een cursus aan een grote groep mensen. Ook een beamer, scherm, flipover of geluidsapparatuur kunnen we voor u regelen. Door gebruik te maken van onze mobiele bar kunt u uw dag ook een feestelijk tintje geven.

Zaal 3 en 4 zijn een mooie knusse zalen die geschikt zijn voor het geven van een cursus, training, workshop, vergadering of presentatie. De akoestiek en de dimbare verlichting zijn prima. De zaal kan naar uw wensen ingericht worden. In carré opstelling is er plaats voor 20 personen. D.m.v. de schuifwand kan de naast liggende zaal erbij getrokken worden en heeft u nog meer mogelijkheden. Direct links van de zaal zit een deur naar buiten. Ideaal voor een pauze moment.

Zaal 5 en 6 zijn rustige zalen voor ongeveer 10 personen. Dus uitermate geschikt voor een vergadering of cursus met een kleinere groep.

Zaal 7 is onze grootste zaal. Standaard staat de zaal opgesteld in een theateropstelling en dan bied de zaal 400 zitplaatsen. Maar er zijn nog meer mogelijkheden. Deze zaal is zeer geschikt voor bijv. een dienst, presentatie, uitvoering, concert, beurs of een evenement. Deze zaal is voorzien van microfoons, een geluidsinstallatie en een beamer.

Zaal 8 is een mooie ruime zaal met veel lichtinval. In carré-opstelling biedt de zaal plaats aan 28 personen. In cabaret-opstelling aan 36 personen. De zaal is zeer geschikt voor een vergadering, cursus, presentatie of workshop. De ruimt heeft een tuindeur, waardoor u makkelijk een buiten activiteit in kunt lassen.