Professioneel in gastvrijheid

zaalverhuur

Zalen

plattegrond sio zaalverhuur zwolleplattegrond zaalverhuur

Mogen wij u welkom heten? Ontdek SIO als de ideale locatie voor uw vergadering, training, beurs of workshop. Met onze persoonlijke aandacht en uitstekende catering beschikken wij over alle ingrediënten om uw bijeenkomst tot een succes te maken. Wat uw wens ook is, wij staan graag voor u klaar.

Veelzijdig

Onze zalen zijn geschikt voor groepen van 4 tot 400 personen. In overleg zetten we de zaal klaar in elke gewenste opstelling, theater-, carré- of blokopstelling. Of misschien wilt u staand vergaderen? Wij richten de zaal in zoals u dat wilt! Beamer, scherm, flipover en gratis wifi zijn natuurlijk standaard.
Een aantal zalen heeft een eigen tuindeur voor een pauze in de buitenlucht of een verfrissende brainstormsessie. Alle zalen hebben een uitstekende akoestiek en dimbare verlichting.

SIO is toegankelijk voor rolstoelgebruikers, en blinden en slechtzienden.
Op onze overeenkomsten zijn de uniformele voorwaarden Horeca van toepassing.

Met openbaar vervoer zijn wij uitstekend bereikbaar. Komt u met eigen vervoer? Parkeren is bij ons gratis, en natuurlijk is er een oplaadpunt voor elektrische auto's.

Deze zaal is uitstekend geschikt voor het geven van een presentatie, een vergadering, een concert of een cursus aan een grote groep mensen. Door gebruik te maken van onze mobiele bar kunt u uw dag ook een feestelijk tintje geven.

  • In U-vorm is er plaats voor circa 40 personen.
  • In theateropstelling is er plaats voor circa 150 personen.
  • In cabaret-opstelling is er plaats voor circa 120 personen.

Zaal 3 is een mooie knusse zaal die geschikt is voor het geven van een cursus, training, workshop, vergadering of presentatie. D.m.v. de schuifwand kan de naast liggende zaal 4 erbij getrokken worden en heeft u nog meer mogelijkheden. Direct links van de zaal zit een deur naar buiten. Ideaal voor een pauze moment.

  • In carréopstelling is er plaats voor 20 personen.

Zaal 5 en 6 zijn rustige zalen die beide plaats bieden aan ongeveer 10 personen. Dus uitermate geschikt voor een vergadering of cursus met een kleinere groep.

  • In carréopstelling is er plaats voor 10-12 personen.

Zaal 7 is onze grootste zaal. Standaard staat de zaal opgesteld in een theateropstelling en dan biedt de zaal 400 zitplaatsen. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Deze zaal is zeer geschikt voor bijvoorbeeld een dienst, presentatie, uitvoering, concert, beurs of een evenement. Deze zaal is voorzien van microfoons, een geluidsinstallatie en een beamer.

  • In theateropstelling is er plaats voor 400 personen.

Zaal 8 is een mooie ruime zaal met veel lichtinval. Zeer geschikt voor een vergadering, cursus, presentatie of workshop. De ruimte heeft een tuindeur, waardoor u makkelijk een buitenactiviteit kunt inlassen.

  • In carréopstelling is er plaats voor 28 personen.
  • In cabaretopstelling is er plaats voor 36 personen.