Professioneel in gastvrijheid

theater

ZZUIT- Uit in Zwolle-Zuid is in september 2011 opgericht. Bewoners uit de wijk Zwolle-Zuid hebben in samenwerking met de Gemeente Zwolle en de Stichting SIO het initiatief genomen om ZZUITte vormen. ZZUIT wil via allerlei activiteiten het sociale, maatschappelijke en culturele leven in Zwolle-Zuid versterken.

‘ZZUIT-  Uit in Zwolle-zuid’ biedt ook het komend seizoen een aantrekkelijk programma met voor elk wat wils. Om zoveel mogelijk mensen de gelegenheid te bieden hieraan deel te nemen, is de toegangsprijs laag gehouden. Tijdens de avond is er voldoende gelegenheid om anderen te ontmoeten en met elkaar van gedachten te wisselen.

De ‘ZZUIT’-avonden zijn in principe op de vrijdagavond. Indien er geen vakantie of feestdagen zijn proberen we elke 1e en 3e vrijdag van de maand iets te bieden. De activiteiten vinden plaats in het Multifunctioneel Centrum SIO, Thorbeckelaan 2 in Zwolle-Zuid.

Wilt u meer informatie over de activiteiten of wilt u een bijdrage leveren, dan kunt u contact met Joris Vermaesen via e-mail info@ZZuit of via 06-42028399.

Kom ook en geniet van het programma van uw keuze op www.zzuit.nl. U bent van harte welkom!